Vagyok Aki üzente 14 éve

:)) kis butuska.Még mindíg nem olvastál figyelmesen,csak beskatulyáztál valakit a te vélt hited szerint.Sajnálom,hogy ennyire zárt a világod és nem engedi elmédbe az értelmet.
Kívánom neked,hogy sikerüljön ebből kitörnöd és más színvonalat is képes légy befogadni,ha már mindenáron késztetést érzel lereagálni 1-1 kommentet.

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

csak véletlenül.na na ezt nem hiszem el.cég elnőkével tudtad te azt hogy az.gondoltad jó lesz vele minden,mert van vagyona és elhalmoz mindennel.végül is megtette.te meg boldog voltál hogy végre találtál 1 pénzeszsákot.aki a tenyerén hordoz.hát igen nem adod neked pénzt.hát jól tette.ja én csak leírom véleményemet.sajnálom ha valakinek nem tetszem,mert itt nem találok párra.na szóval én lehet nem hordoznák senkit tenyeremen azért mert én nem csinálok magamból hülyét.én mást csinálnék.de nem írom le mit.mert az nem tetszene senkinek.ha pénzes faszi lenék.na ennyi.

Válasz

Kiss István üzente 14 éve

Sziasztok!

Kinek milyen az ideálja...

De az igaz szerelem "kellékek" nélkül is kitart.

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

Kedves "tomika"!
Ha figyelmesebben olvastad és fogtad volna fel írástartalmam és nem folyamatosan azzal lennél elfoglalva más illetve több blog fórumtémájában,hogy basztass vagy belém próbálj kötögetni,akkor értelmesebb választ is tudtál volna produkálni számomra.
Nem bántalak,nem írok személyednek.Mégis,mindezek mellett te vagy az,aki -annak ellenére,hogy ez nincs így- kértél a magad kis unintelligens módján,hogy ne írjak neked,hagyjalak békén,stb.
A helyedben,nagy magányomban elgondolkodnék 1 cseppet magamon...vagy ennyire szimpatikus vagyok,csak fordítva szeretnéd a tudtomra adni?!

Válasz

Tóth Lászlóné üzente 14 éve

Szia Kedves András.....
Ha ilyen gondolatokkal keresed a párod és mindig az jár a fejedben,hogy ez a nő is csak a pénzemért bújik hozzám,akkor nem is fogsz igaz társat találni.Van kivétel....Csak meg kell találnod...Ha az a nő érdek kapcsolatot akar az az ő baja,előbb utóbb úgyis lecseng és mehet a híd alá lakni,jobb esetben kap "végkielégítésként"1 lakást stb...DE....ha azt nézed,hogy a nők 80% arra hajt a 20% között keresd a párod,nem elsődleges mindenkinek a pénz,főleg ha neki is van annyi,mint neked...Rossz tapasztalatom nekem is volt,engem is kihasznált 1 pénzes pasi..Nem mondom,hogy dúsgazdag vagyok,de nekem is vannak érzéseim.Piti kis vállalkozó volt és nagyot képzelt magáról,pedig ő is lent kezdte.A felsőbbrendűségi érzés az megvolt benne!!!Tudod ez a ki vagyok,mi vagyok engem mindenki ismer és földig hajolnak előttem típus....Na az ilyenektől az isten óvja az ember lányát,szerintem...De ha vannak olyan nők,akiknek ez kell,azok megérdemlik a sorsukat......Remélem te nem az előbbi típushoz tartozol és az emberi értékeket nézed,mert másképp nem is találsz párt...

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

úgy látszik te nem látod mit mond a andrás.pedig igaza van.1 pénzeszsáknak mindig van nője mint 1 szakmunkás pasinak.nézz körül hány fiatal csaj szál ki luxus kocsiból.és hány szál ki régi kocsiból mondjuk lada vagy skoda.mert annak az embernek csak arra telik.

Válasz

oláh tamás üzente 14 éve

szóval csak kihasználtad.akkor úgy látszik te is a pénzre mész.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves András!
Az, hogy a nők 80%-a fittyet hány a részletekre, és semmi más nem érdekli, mint a haszonszerzés,,,, szóval bocsánat, de megjegyezni kívánom, hogy ez valótlan állítás. A baj ott van, hogy a szerencsétlen tényezők folytán Te az ilyen hölgyeményeket vonzod be. A többi 90 %-nyi kedves, romantikus, önzetlen, helyes nő elkerül Téged. Vajon, mi lehet az oka, ezen kellene gondolkodni. Talán az előítéleteidet kéne megváltoztatni a hölgyekkel kapcsolatban. És mikor jár le Nálad egy nő szavatossága? Itt van az eb elhantolva, mert szerinted egy nő használati tárgy.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A hozzászólásod közel áll az én véleményemhez. Mi nők, nem elsősorban a pénzre hajtunk. Persze vannak kivételek. A tiszteletet, a megbecsülést, a kedves, pajkos, tartalmas ,érzelmeken alapuló kapcsolatot többre becsüljük a külsőségeknél. Persze, nem szerénykedem, hogy az anyagi biztonság, a kényeztetés nem jön jól, és örömmel fogadom, ha van...Nálam fontos szempont a társkeresésben, hogy legyen a párom független, és ne csőben lakjon, legyen önálló, nagyfiú. Akkor a szívem és lelkem az övé...

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

:)) Az általam említett emberke az életének éppen a független szakaszában élt.
Ettől elvonatkoztatva,lehet igazad.Kell a pénz,mert 1 szükséges rosszz,-ami "felemel".De csupán erre építve beengedni valakit az életünkbe....bár,nem értek 1et a számító emberrel,mégsem vetem meg.Nem tudhatjuk,miért teszi,-a pénzen kívül-azonkívül,a másik félnek nem okoz problémát...-akkor,hol van itt a baj?Innen is lehet nézni.

Válasz

balogh andrás üzente 14 éve

a kissnek-nek./bocs/
a forumtema a penzes pasik kereseserol szol.a romantikusok a masik oldalon laknak/////////.bar csak eszbol,nincs szep ruha,ekszer,tenger,kocsi,stb.legyunk racionalisak,egy penzes pasi kaposabb,mint egy csoro!!!!!!!!!!!!

Válasz

Kiss Lászlóné üzente 14 éve

Érdekes, hogy a férfiak sokasága úgy gondolja a nőknek a pénzük kell. Nehezen tudják elképzelni, hogy egy párkapcsolatban mennyire mellékes kinek mije van a zsebében. Sokkal fontosabb, hogy milyen a lelke, gyengéd, odafigyelő, baráti, társalgásra képes, nyitott, széles látókörű ... ezek a nők választásának döntő szempontjai, nem pedig a pénz, a megjelenés. Az ész a fontos, nem a pénz.

Válasz

balogh andrás üzente 14 éve

azert nem olyan egyszeru a dolog a masik oldalon sem.igaz,hogy minosegi termest hoz a penztarca vastagsaga,de mindig ott van a tudat ,hogy lehet,hogy nelkule nem kell az ember.noknel ezt nem lehet megerezni.de a hideg szamitasokat azt igen,.az a no aki kitartast vallal fel egy nos,gyermekes pasitol,annak nem lehetnek erkolcsi tartasai.mennyivel konnyebb"szettart "helyzetben sok jot kapni,mint lelkibajokkal kuzkodve,
kemenyebn dolgozni egy megerolteto munkahelyen.bar egy szeretot tarto pasi ,elobb utobb nyilatkozik szandekarol,es nem kotelezo kitartottnak lenni,a noi nem ,80%-a
fittyet hany a reszletekre.semmi nem erdekli,a testi-lelki hazsonszerzesen kivul.miert???????
mert ez egy kenyelmes,erzesmentes,kifizetodo dolog,aminek ez elejen lehet letni a dolgok veget.a nok csak akkor panaszkodnak mar ,ha erzik ,hogy a szavatossaguk lejart.
pedig ez a dolog szabadon valasztott.a penzt meg a johoz a masikfelnek elokell teremteni.mindenki fizet mindenkinek.iratlan torveny,amiota a no adam bordajabol kibujt.!!!!!!!!!tisztelettel egy vallalkozo ferfi.

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

Az a nő,aki ilyen fickóra vadászik...hmm,hát meg is érdemli.Ne panaszkodjon,hogy "csak kirakatbabának" van tartva.Tapasztalatból merítem mondandóm.
X éwel ezelőtt,teljesen véletlenül megismerkedtem 1 bizonyos cég elnökével.Válás után voltam,amikor jól jött volna a törődés...nos,ő ezt meg is tette,de a maga módján.kb 2 hónap elteltével jutott tudomásomra,hogy ő kicsoda...mire észbe kaptam,már autó volt a sejhajom alatt és még sokminden,ami ezzel jár...még abba is beleszólt igen határozottan,hogy milyen ruhát vegyek fel...több országban voltam vele nyaralni,anyagi gondjaim nem voltak,ha azt a tényt leszámítom,hogy 1 kurva fillért sem adott a kezembe.Bár,1 szavamba sem került és máris volt pénzem.Nem viselkedett csúnyán,mégis úgy éreztem magam,mint 1 kitartott csinibaba-kurva.Mindez tartott kb 2-3 évig,aztán otthagytam,nem kellett a pénze és semmi tőle.Hideg-rideg kapcsolat az ilyen.Ma már teljesen átlátom.

Válasz