[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

a legjob dolog!!!!

Válasz

Bors Zoltán József üzente 10 éve

Két Éve ?? Egyik "partnered a " másiknak adta a kilincset:O Te nem vagy 100-as
Eleinte jó, később unalmas , veszekedő FÉLTÉKREny szexmániűás Nő vagy !! 16 éves korodtól*.- Erre a Pár évre , minek neked BARÁT ??
Úgy végzed , mint ANYÁD! Egyedül elhagyatva ...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

nincs jobb anál mind első alkalomal telibe töcskölni a csajszi minden lukját! :D:D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

naon szuperek ezek a szvinker klubbok nem kell a nagy felhajjtás durrbele ahogy ilik mindenki azér megy oda hogy egy jot bökjön aztán meg a változatosságba az ember ien rondább csajokat és ráhuz a lécre azse nagy gondd.

Válasz

Hámori MIhály Zoltán üzente 12 éve

Ha otthon jól laktál , azt etted , és úgy ahogyan te szereted , nem fogsz elmenni étterembe jól lakni ! Kecsegtető a szvinger klub tagjának lenni ,de ha szereted igazán a párod ,ki tudja mit vált ki belőled ha más karjában látod . Talán örökre elhagyod , talán még jobban fogod szeretni . Hogy hogyan fogsz reagálni ahhoz nagyon jól kell ismerned önmagad . Szerintem csak akkor lépjetek be ha mindketten nagyon akarjátok ! Személy szerint én nem ítélem el, de ketten is nagyon jól érezhetitek magatokat ,ha figyeltek egymásra , és nem vagytok önzők !!!

Válasz

kiszt maria üzente 12 éve

idősebb nő vagyok,de elítélem azokat akik a szexnek élnek,úgy cserélgetik a pertereket skalpot gyűjtenek,érzelem nélkül csak a szex érdekli őket.A társ annyit jelent,hogy minden részében az életnek a társa valakinek.Megbeszélés a szex,hogyan szeretnéd,avagy neked jó így?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kipróbáltad már? Szerintem is jó dolog .

Válasz

Lukács Antalné üzente 13 éve

Érdekes, és elgondolkodtató. Nem biztos, hogy jót tesz a párkapcsolatnak.

Válasz

Váradi Éva üzente 14 éve

Szerintem is klassz dolog szvinger klub!

Válasz

Török László üzente 14 éve

Sziasztok

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ez jóóó csak ki kell próbálni és utánna véleményezni amig nem eszel spenótot miért mondod rá hogy fujj???.. //mert mindenkitöl eszt hallod?? vagy mert zöld??élni kell az életet //mert tul rövid//.....szerintem husz év husz gomboc kicsit sok ......kell a változatosság
kell az idegen érintés az idegen szó.... az idegen soha nem ismert borzongato ujj érzés.. a titkolatlan titok.. ....a szex energia ..rezgés egy tánc.. tedd csináld ne mond...nem beszélni kell rólla.. csinálni....üdv nonpluszultra

Válasz