SZANISZLÓ ADRIENNE üzente 14 éve

még valami........azért vannak ideális férfiak és próbálkozom tovább!!!!

Válasz

SZANISZLÓ ADRIENNE üzente 14 éve

VAN FFI AKI ANYAKOMPLEXUSBAN SZENVED!!!!!!!!!!....ez az oka hogy egyedül vok ujra........pedig nem hazudott nagyon jól elvoltunk..........DE OTTHON GONDOLOM KAPTA AZ ÍVET!....ÉS A MAMIT VÁLASZTOTTA!!!....HÁT AKKOR EGYE.......A VÉGE ÖRÖK MAGÁNY LESZ! SAJNÁLOM ŐT..........MIÉRT NEM HARCOL???....NEM CSITRI MÁR.....MERT NEM MER!!!!!!!!!!!!

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

:)))))

Válasz

Biro István üzente 14 éve

Kicsit zavarba ejtő, hogy miután egész életünkben az emberi lét problémáin rágódunk, végül nem tudunk jobb tanácsot adni, mint hogy "próbálj meg egy kicsit kedvesebb lenni".
Aldous Huxley

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

Jót derültem Tibor:))) Tetszett kommented.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ez szuper megprobalom megjegyezni.

Válasz

Kormos Tibor üzente 14 éve

Kedves társkereső társaim!

Nekem Orsánszki Zoltán kommentje volt nagyon szimpatikus, és őszinte!
Engedjétek meg, hogy én is hozzáfűzzem a témához a magam szerény észrevételeit, anélkül, hogy bárkit is meg akarnék bántani!
Piroska által írt cikkben említett hölgyek valójában tudtukon kívül, vagy felvállalva nem mások, mint Prostituáltak, csak annak egy "elegánsabb" változatát képviselik; a partner, akit megfejnek, nem változó, hanem állandó. --Bizonyos testi szolgáltatásokért cserébe teljes ellátást kapnak bentlakással, amihez többnyire a luxus is hozzátartozik.
Hát, sajnos a társkeresés fogalom körébe ez is belefér...
Tehát, kedves férfitársaim! Keresgélés közben feltétlenül használjatok egyfajta "rostát", s szerintem először ezen engedjétek át a kiszemelt partnert!
Ismeritek azt a klasszikust, hogy ; mi az a négy állat, amire egy nőnek (tisztelet a kivételnek!) szüksége van?
1. Egy jaguárra!...a garázsban.
2. Egy nercre... a garderobban.
3. Egy bikára... az ágyban
4. Egy marhára, aki mindezeket fizeti!

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

Sok esetben én is vélekedem így,vagy hasonlóképp saját magamról.Mégsem tanultam ezidáig belőlük :)) Hinni akarom,hogy nem csak az álnokoké a világ.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

nem haragszom. Nem szabad haragudni hisz ki masok velemenye miat megharagszik ne kezdjen eszmecserebe. Igen Teljesen megvaltozotta hozzalasom re gmult idokhoz kepest.
De az egesz jot tett. meg ha draga aron is. De lehet megerte.

Válasz

balogh erika üzente 14 éve

Nagy igazsag van a leirtakban, ezt sokan elmondhatnak magukrol, en is e kozosseghez tartozom. udv ;;

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

Ne haragudj és tényleg elnézésed kérem,de nem bírom megállni,hogy ne reagáljak.Számomra túl merevnek hat nézeted.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

De hat mit csinaljunk ha az ember mindenet ma feleldozna es az ilelto el is veszi meg meg kovetel es a vegen azt mondja a megondolta megsom jo neki? Mondjak koszonetet es kerjem meg hogy esetleg ha fel is pofozna meg lekopne meg jobb lenne. Majd ha valki jo lesz hozzam en is jo lesszek ahhoz. Rkone az embereknek jonni hogy mi nem a reklambol kiszedet figurak vagyunk se ferfiak se nok. Lassan elfakulok nem lessz semilyen vagyam semmire. De lehet meg van benem valami csak fel kell eleszteni.

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

Ha azért csesztetek másokat,mert mások is csesztettek engem,nem vagyok különb tőlük.Tehát,alkalmassá válok arra,hogy mindezt megérdemeljem. :)
Kedves és Tisztelt mindenki!
Szívből kívánom nektek,hogy leljétek meg vágyaitok alanyát.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mindegy mi mit irunk vagy szeretnek de igy van. Bar vannak kivetelek amikro az iszakos, hazardirozo nocsabaszokat valasztjak parnak. A kulon lakas azoknak fontos akik kalandozni akarnak. Regen megeltek egyut sot most is meganak 3 generacio is. De vana ki egyedul akar lenni. Nok is ferfiak is. ugyan mit szolna anyu vagy apu ha hetvegenkant mas not csajok eseteben pasit vezetne az illeto haza. Es ez nem kitalacio. Ott nicns megfigyeles hogy ki kit csal meg. En anyamal elek egy haztartasban kozben epitek egy sajat hazat maganak. De nem azert hogy egymagam legyek, csak utaloma panelt,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Cerchero /Miklós/

A férfi oldalról csak csodálattal olvastam a leírtakat .A választott fantázia nevem magyar fordításban : kereslek.../egy olasz sláger is van ilyen /.Mintha az Orsánszki Zoltán ikertestvére lennék , mivel a tapasztalataim / a tönkremenőben lévő/ , második házasságom anyagilag , egzisztenciálisan nullára/- 0 - / tett . Nem adtam fel a reményt , 60 éves vagyok , fiatalos , agilis , és minden áron megőrzőm a bennem lévő lángot és a reményt .Tudom , kétszer nem lépünk ugyanabba a folyóba ... De mégis ? Ami nagyon
igaz: ami teljesen elromlott ,, vagy félig van kész'' az úgy is marad . Most már nem lázasan keresem a megoldást /világosodik lassacskán az elmém -elég későn ez igaz! / de bárhol fogok élni a világban egy a célom : Társ, szerelem a szó legteljesebb értelmében és ezt nem A HITELKÁRTYÁK alapján akarom .Ahogy az idézett olasz slágerben van/ a nyelvet beszélem/.: Kereslek ...., kereslek és egy napon megtalállak !!! Ez biztos !!

Válasz

Orsánszki Zoltán üzente 14 éve

Köszönöm, hogy Rácz Mária megírta helyettem, amit én is meg akartam írni..Modern ember vagyok, de nem "divatos". Hiszek az őszinteségben, a becsületességben, a nyílt sisakban még akkor is, ha az őszinte beszéd néha fájdalmas...viszont nem hagy tüskét az emberben. Tudom, hogy ez sem divatos hozzáállás manapság.
Hiszek a szeretetben, hiszek abban, hogy egy igazi TÁRS olyan erőt ad, amivel sokkal kevésbé érzi meg a sebeket az ember a mindennapok harcaiban...sokkal többet elvisel és sokkal többre képes...

Nem vagyok gazdag ember, nincs "egzisztenciám". Az élet úgy hozta, hogy két elromlott kapcsolatom után is - amiből az egyik a házasságom volt -, jobb híján a szüleimhez költöztem haza. Ma is náluk lakom, de minden általános előítélet ellenére nem vagyok "anyuka pici fia". Mikor Édesanyám két hete isiászos lett, az összes házimunkát megcsináltam helyette, mivel Édesapám nyugdíjas kora ellenére is dolgozik. Most már Anyu jobban van, de a házimunkákat most is megcsinálom. Ezt csak azért írom le, mert sok "nő" alapból feltételezi, hogy ha valaki a szüleivel él, azt valószínűleg azért teszi, mert így kényelmesebb neki...hát nem...egyáltalán nem...

És ebből következően nem vagyok élősködő sem...ez is egy olyan "érdekes" hozzáállás a "nők" részéről, hogy ha egy FÉRFI (nem egy hím) nem rendelkezik saját lakással meg/vagy autóval, akkor az valószínűleg csak azért ismerkedik, mert a másikon akar élősködni...ne tudd meg, hányszor olvastam/hallgattam megdöbbenve, amikor valaki ezt írta/mondta úgy, hogy valójában nem is ismert...ezt hihetetlenül furcsa volt megéljem...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Általánositani semmi képpen nem lehet! Engem igazi nőnek tartanak, de én ki tudom fizetni az éttermi számlámat!!!! Érzelmi kapcsolataim voltak és lesznek! Nem a férfiak pénztárcájára hajtok, mert nem az a fontos!!!
De elég sok problémám van a LÉHÜTŐ testüket eladó nők és a LÉHÜTŐ pasik miatt!
Igaz, körülöttem nem maradnak meg, mert elég gyorsan tovább hajtom őket a saját közegükbe......szórakozzanak egymással!!!
MINDEN INTELLIGENS ÉS NORMÁLIS NŐT TÁRSAMTÓL ÉS KEDVES FÉRFI ISMERŐSŐMTŐL ELNÉZÉST KÉREK, KEVESEN VAGYUNK, DE VAGYUNK AKIK NEM A CIKK ÉS A BIZONYOS VÁLASZOK KÖZÉ TARTOZUNK!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

En majdnem idealis vagyok. ;) De megsem hianyzok 5kg rolam. Ezt egy nagyon aprolekos no mondta a volt baratnom ki idoseb is volt tolem tetejeben. De miutan ezt megtanultam igy akkor en is majd az idealisat keresem. A mas bir csesztetni hat en is tudok masokat. Adolgok visszafele is mukodnek am ;)

Válasz

Vagyok Aki üzente 14 éve

Sok igazság van a cikk tartalmában,de,mégha a nők kb 86%-a ilyen vagy hasonló mentalitással bír,akkor sem lehet általánosítani.

Válasz