[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

53 éves vagyok......1 éve élek párkapcsolatban a fiammal egyidős barátommal! 34 éves
Törődés,szeretet,féltés,kényeztetés-mindent megkapok,amit NŐ kaphat.
Családommal is tökéletes a kapcsolata,gyerekeim szeretik,mit mondhatnék még?????
1 év se veled-se nélküle töprengés után döntöttem: kell nekem!!
Én meg neki:)))))))))
Ennyire egyszerű,imádjuk egymást.........nem ragozom,mit hoz a holnap......
Kevés öröm adatik az életben,ne szalasszuk el!

Válasz

szabó hajnalka üzente 13 éve

Igen a szerelem mindent legyőz. De egy szerelmi viszonyban!!!! és nem a ázasságban. Olyan szerelmi kapcsolatra gondolok ami nagyon komoly és nem egy fellángolás csupán. Egy ilyen kapcsolatban valóban nem számít a kor különbség. De egy házasságban igrn is számít. A férfiak ötven felé bepánikolnak. Szeretnék magukat "bikának" tudni. felszedik elveszik feleségül a sokkal fatalabb nőt. aztá nem tudják mitöl nem érzik jól magukat mi az ami hiányzik. Hát a korban hozzá illő feleség a vele eltöltött hsszú örömteli gonterhelt élet az asszony melegsége. nem tudatosul náluk ez meglapul a tudat alatt és megbetegszenek. Ezt kapták a jóval fitalabb nőtöl

Válasz

Krecsunné Márti üzente 13 éve

Szia!
Én is ezt vallom. Ne foglalkozzunk a korkülönbséggel. 59 éves vagyok, de nagyon sok nálam jóval fiatalabb ember keresett meg /még 26 éves is/ és akart kialakítani velem komoly kapcsolatot, de én akkor már megtaláltam a korban hozzám illő párom, aki nagyon szeret és ragaszkodik hozzám. Biztos vagyok benne ha Ő nincs én is minden további nélkül elfogadtam volna fiatalabb társat is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szia!

Egyetértek Puskás ?argit Erzsébet Erzsike üzenetével.Nem szabad foglalkozni a korkülönbséggel,sem a multtal sem a jövővel,a méának kell élni.Ahogy azt ők is teszik.Ha én is határt szabtam volna a dolgoknak nagyon sokszor és nagyon sokáig egyedül lettem volna és lennék.De nem ezt teszem.Én mindenkifelé nyitott vagyok és ha valaki velem rendes azzal én is az vagyok,lehet bármekkkora a korkülönbség.

Válasz

Puskás Margit Erzsébet Erzsike üzente 13 éve

Szia!

Én sem tudom megmondani a választ de hidd el ne azon "agyalj" hogy miért pont Te.. fogadd el így ahogy van .. a barátom és én közöttem 14 év van és soha nem kérdezzük meg egymástól , hogy miért, így alakult.. és én boldog vagyok vele:-)) viszont azt kapom vissza amit én adok.. hidd el tényleg úgy van aki megérti , megbecsüli , szereti a másikat a kor nem számít.. Mi csak a mának élünk a múltra nem gondolunk a jövő pedig nem foglalkoztat bennünket.. és ezt megtanultam tőle ..

Válasz

hoffmann béla üzente 13 éve

Szia!
A kis korkülönbség is lehet sok, mert van olyan férfi, vagy nő aki úgy éli le az életét, hogy mindig 10-15 évvel idősebbnek hiszik, mint valójában.
Vannak olyanok is akik meghazudtolják a korukat, a ez megtalálható úgy nők, mint férfiak esetében.
A barátnőm 32évvel fiatalabb nálam. 3,5 éve már. Sokszor kérdeztem tőle miért én?? A válasz: nem tudom, nekem így jó.
Ti mit tennétek???

Válasz

Vagyok Aki üzente 13 éve

:))) Szívesen.
Azonkívűl úgy vélem gondolni,ha valaki nem "meri" felvállalni a kapcsolatát,az vajon,miféle kapcsolat? Övezi-e a "szerelmét" tisztelet?....innen kezdve.....háát,bőven lehetne filozofálgatni a lehetőségek palettáján.

Válasz

Puskás Margit Erzsébet Erzsike üzente 13 éve

Köszönöm..:-))

Nem szoktam reagálni semmilyen cikkre de ez valahogy úgy érzem engem is érintett egy kicsit.. :-)) Megragadott a válasz adók reagálása is ... És azokkal értek egyet akik nyíltan felmerik vállalni a kapcsolatukat mert a boldogság amit érzünk a másik iránt az korhatár nélküli..

Válasz

Vagyok Aki üzente 13 éve

Kedves mosolyt csalogattál ki belőlem nyers őszinteségeddel. :))
A bölcsességet az idő adja,mely telis-tele van különböző szituációkkal.

"A tapasztalat az az iskola,ahol megtanuljuk,hogy milyen hülyék vagyunk."
Bocsánat :)))

Válasz

Puskás Margit Erzsébet Erzsike üzente 13 éve

Valamikor régebben amikor a nagy kor különbségről hallottam megbotránykoztatott a dolog.. de ma érettebb fejjel tudom, hogy nem volt igazam.. lenézik azokat a párokat akiknél egyikük fiatalabb ettől függetlenül nagyobb megbecsülésben van részük mint esetleg hasonló korúaknál.. igaz ez nem mérvadó .. a volt férjem 2 évvel volt idősebb tőlem és 23 év alatt nem kaptam annyi kedvességet , megbecsülést mint a jelenlegi barátomtól.. idősebb tőlem egy jó pár évvel és másfél év alatt több szeretettett , szerelmet, kedvességet , megbecsülést, oda figyelést kaptam.. úgy érzem hogy kaptam az élettől még egy esélyt mellette NŐNEK érzem magam.. szerintem egy NŐ akkor Nő ha a párjának tetszik , minden jó és rossz tulajdonságával elfogadja, megértik egymást , hasonló gondolkodásúak... szeretjük a romantikát de teszünk is azért, hogy romantikus hangulatot varázsoljunk magunk körül? A férfiak is vágynak szeretetre, megbecsülésre ugyan úgy mint mi Nők...és mindegy hány éves az illető lehet fiatalabb vagy akár idősebb is

Válasz

Vagyok Aki üzente 13 éve

Korkülönbség ide vagy oda,ha az adott 2 embernek megfelelő/kielégítő úgy az a kapcsolat,ahogy/amilyen és elfogadták 1mást,éééés még szeretik is, /de,ha nem,akkor is/ vajon,az miért "fáj" másnak?....valahogy ez nem fér abba a kis csökött agyamba.
Miért oly jóleső az az érzés,amikor degradálni/ítélkezni lehet mások élethelyzetét/minőségét/milyenségét,vélt gondolatok alapján?...

Válasz

sipos gizella üzente 13 éve

Az elso az ,hogy nem szamit a korkulombseg,a szerelemben nincsen korhatar!A masodik,hogy legyenek boldogok mindhalalig!!!Gizella Marosvasarhelyrol!!!

Válasz

Faragó Zoltán László üzente 13 éve

Nem függ a kórtol a szerelem,ha az emberek nem a vant és a kölsőt nézik,hanem a belső emberiértékeket veszik alapúl.Szeretet megértés,egymás iránti meg becsülés,öszinteség és romantika.Ezek meg vannak a kór egyáltalán nem számít.

Válasz

dr.Takács Katalin üzente 13 éve

Csak mosolygok magamban...Mert az élet, a sors oly kiszámíthatatlan, mert vannak véletlenek és kivételek, amelyek merőben ellentétben állnak a konvenciókkal és közítélettel. Amelyek meghökkentőek, de tanulságosak is, s amelyekkel szabad, lehet elfogadóan és boldogan együtt élni. A férjem 25 évvel volt idősebb tőlem, csodálatos, rendkívül harmónikus és mélységesen szeretetteljes 30 évnyi házasság után vettem tőle végső búcsút...A jelenlegi társam pedig 23 évvel fiatalabb nálam. Kilenc évnyi kiegyensúlyozottan örömteli együttlét van már mögöttünk, ami a mai napig töretlen. Pár nap múlva leszek 59 éves. Hát tudnék mesélni arról, hogy mi is az a boldogság...

Válasz

Kóczián Miklósné üzente 13 éve

Maximum 10 év különbséggel esetleg egyetértenék, többel viszont nem. És nem bennem van a hiba, ez szerintem így normális, pedig nem vagyok konzervatív sem.

Válasz

Kóczián Miklósné üzente 13 éve

Ekkora korkülönbséggel sosem értettem egyet, sehogyan nem tudom elfogadni. Szörnyen rosszul érezném magam egy ilyen fiatal fiu mellett, még fiatalabb lenne, mint a két fiam.
Nevetségesnek tartom, mert tartósan ugy sem tudnak együtt élni, kaland meg nálam nem jöhet szóba. Forditva is ugyan ez a véleményem. Férfiakkal kapcsolatban is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szerintem a +- 10 év korkülönbség még "elmegy", de egy 50-es nő, 30 éves férfival - aki a gyermeke korosztálya - nem tudom elképzelni. Velem is megtörtént, hogy 20-25 évvel fiatalabb férfiak szerettek volna velem kapcsolatot kialakítani, de nekem valahogy NEM MEGY. Bennem van a hiba????

Válasz

Pinter Erzsók üzente 13 éve

Akkor van vége, ha érzések kihülúben v.,de ha nincs kihülőben de , egy 3-ik személy megjelenése,,,,tapasztalat......

Válasz

Pinter Erzsók üzente 13 éve

Korkülömbség pár év nem számit, mert hiába rgykorú velem, ha nem egy az érdeklődési kör. kb, szerintem 5 év körl ide-v.oda nem számit, főleg ha a nő idősebb ,,de firdotva serm jó a nagy korkülönbség, inkább az érdeklődési kör a lényeg, egymásra hangolódódás kortól függetlenül.

Válasz

ridik sanyi üzente 13 éve

a kor,szerintem,nem érdekes.
vannak azért,határok.
ha ,patak,és,meder.
akkor minden a helyén van.

Válasz